Meet Roxanne

The founder

Hi ik ben Roxanne, trotse founder van Studio VIE!

Welkom op de website van dit fijne plekje. Ik zeg altijd: het is er mooier en fijner dan in mijn eigen huis. Sinds maart 2024 is dit de 2de locatie van de studio. Ook voor deze locatie heb ik weer veel liefde gestoken in het creëren van een fijne plek.

Ik heb een bedrijf Rox Creations waar ik als Branding Expert bedrijven/ merken help met hun branding. Ik creëer de algehele branding, waar fotografie & videografie natuurlijk een grote rol spelen. De studio is daarom voor mij een fijne plek die ik ook voor mijn eigen bedrijf in kan zetten. 

Een plek waar creativiteit & samenkomen centraal staat.

My Story

Where it all started...

MY MISSION

Een plek bieden waar creativiteit & samenkomen centraal staat. 

Sinds maart 2022 bestaat Studio VIE. De studio bevond zich eerst in een oud school gebouw en is sinds maart 2024 gevestigd op een industrieterrein in Bodegraven (Zuid-Holland). Ik was al een tijdje bezig met fotografie en zag op Instagram steeds meer daglichtstudio’s op ‘poppen’. Ik voelde al heel snel hé dat lijkt mij nou zo tof; een creatieve, fijne plek waar van alles gedaan kan worden en waar mensen samen komen. Ik miste bij het ondernemen namelijk ook heel erg het contact met andere ondernemers en creatievelingen. 

Follow Rox Creations on social media

Let's connect